Knjigovodstveni Programi

DIGIPRO u svojoj ponudi ima knjgovodstveni softver "EnterCom" koji je razvijan dugi niz godina u saradnji sa brojnim korisnicima, tako da ono što posebno preporučuje ovaj programski paket je to što je u njega ugrađeno iskustvo mnogih korisnika godinama unazad.
EnterCom je softver za podršku knjigovodstvenoj evidenciji malih i srednjih preduzeća. Obuhvata kompletnu robnu evidenciju trgovine (domaći promet, uvoz i izvoz), proizvodnje (sa ili bez normativa), kao i finansijke evidencije prometa i PDV-a.
Jedna od prednosti ovog programskog paketa je da ima ugrađenu podršku za najpopularnije fiskalne uređaje kod nas (Galeb, Geneko, HCP) u smislu kako direktnog ažuriranja baze artikala u fiskalnom uređaju, tako i direktne prodaje i evidentiranja prometa kroz fiskalni uređaj koji to podržava, bez potrebe da kupujete skupe softverske interfejse za povezivanje sa fiskalnim uređajem kao npr. MetaLink i sl.
Posebna pogodnost koju nudimo je da "Entercom" možete koristiti "na lizing". Znači u startu plaćate samo startne troškove, a kasnije plaćate protivvrednost od 10 evra mesečno u koju je uključeno održavanje programa, update, korisnička podrška, dislocirani backup itd.
Najnovija funkcionalnost programa dodata u 2016. godini je mogućnost POTPUNO AUTOMATSKOG KNjIŽENjA BANKARSKIH IZVODA, nebitno da li ih imate u .pdf,.xml ili nekom trećem formatu. Iskustva naših klijenata govore sama za sebe.
A sve ovo ne morate da nam verujete na reč uopšte. Potpuno BESPLATNO i BEZ OBAVEZE, možete da instalirate i koristite NE DEMO, već potpuno funkcionalnu verziju programa 30 dana, i da nastavite da je koristite pod gore opisanim uslovima, ako zaključite u tom periodu da vam "Entercom" odgovara. A takođe možete u tom probnom periodu da nas kontaktirate i date svoje primedbe i sugestije, eventualno vaše specifične potrebe da vam se program prilagodi u skladu sa vašim željama takođe potpuno besplatno i bez obaveze.

Pročitajte višePostavite pitanje