Fiskalne Kase i POS oprema

DIGIPRO je autorizovani distributer i serviser fiskalnih uređaja. U našoj ponudi možete naći samo usko probrane modele fiskalnih uređaja koji su se dokazali u radu na terenu.

Za razliku od sličnih firmi ne nudimo "sve i svašta", kao što radi većina. Jer u dugogodišnjoj praksi se pokazalo da neki proizvođači i/ili neki modeli fiskalnih uređaja imaju ili veoma lošu poslovnu politiku i/ili loš kvalitet usluga a sve to ispaštaju krajnji korisnici tih uređaja na terenu i sa njima i servisi takvih uređaja. Zbog toga, kod nas nećete naći u ponudi takve uređaje.

Osim samih fiskalnih uređaja, kod nas možete naći i svu dodatnu opremu kao što su BARCODE ČITAČI, DIGITALNE VAGE, ŠTAMPAČI ETIKETA, itd.

Takođe kod nas možete kupiti i POS TERMINAL za platne kartice kojim možete omogućiti vašim kupcima u vašim objektima da plaćaju platnim karticama kako debitnim tako i kreditnim  izdatih od bilo koje banke u svetu.

Mi nismo samo trgovačka firma, tako da vam osim same opreme možemo ponuditi i stručan savet da lakše odaberete opremu koja će optimalno zadovoljiti vaše potrebe. Za specifične potrebe mi ćemo izvršiti i doradu i/ili nadogradnju standardne opreme tako da je prilagodimo vašim specifičnim potrebama.