File serveri

File server je računar na kome su uskladišteni podaci, dokumenta, multimedijalni sadržaji kompanije. Neko će reći da je to isto što i "cloud storage", i to je tehnički tačno osim dve bitne razlike. Prva je što je vaš File server postavljen u vašoj lokalnoj mreži u kompaniji pa je pristup dokumentima praktično momentalan, što sa cloud rešenjima nije slučaj, jer sadržajima tamo uskladištenim pristupate preko vaše internet konekcije koja je mnogostruko manje propusne moći nego vaša LAN mreža. Druga bitna prednost je što su svi podaci "kod vas", što može biti bitno i sa sigurnosnog aspekta, i sa aspekta lake i neograničene kontrole pristupa, izmene/dodavanja novih korisnika itd.

DIGIPRO vam nudi uslugu instalacije i setup-a File servera za vašu kompaniju. Naša serverska rešenja su bazirana na Linux operativnim sistemima, tako da nema dodatnih/skrivenih troškova za kupovinu enormno skupih softverskih licenci

Osim inicijalnog postavljanja file servera, DIGIPRO vam nudi i konstantno održavanje, i stalno nadograđivanje vašeg file servera.

Postavite pitanje