O nama

Preduzeće za digitalni inženjering DIGIPRO je osnovano 2010 godine.

Preduzeće se bavi trgovinom, projektovanjem, implementacijom, (re)inženjeringom i servisiranjem kako hardware-a tako i software-a od prostih uređaja do složenih heterogenih sistema.

Takođe ako vam je potreban specifičan software, bilo za neku vašu poslovnu evidenciju, ili praćenje procesa u realnom vremenu, embedded software za mikrokontrolerske uređaje, ili pak vam je potreban svoj server na internetu, počev od tipskih, pa do servera specifične namene, sve to je samo deo onoga čime se bavi DIGIPRO.

Takođe u okviru naših delatnosti nudimo i usluge procene rizika bezbednosti, lica i poslovanja, kao i projektovanje, planiranje, nadzor i implementaciju sistema tehničke zaštite u skladu sa važećim zakonom o privatnom obezbeđenju, za šta DIGIPRO poseduje odgovarajuće licence izdate od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Od 2019. godine DIGIPRO CERT je registrovan u evidenciji posebnih CERT-ova, i pruža usluge u skladu sa zakonom o informacionoj bezbednosti

Pročitajte više

Sedište preduzeća je u Šapcu, i u nekom esnafskom smislu je naslednik preduzeća PIXEL GROUP koje je poslovalo u periodu od 2001-2010 godine kada su vlasnici zbog starosti doneli odluku o gašenju firme, a ostatak ekipe koji je mnogo mlađi se okupio i osnovao svoju sopstvenu firmu sa još širim opusom poslovanja.