DIGIPRO Vam može ponuditi veoma širok asortiman kako opreme, tako i svojih proizvoda.

Počev od opreme iz oblasti informacionih tehnologija(PC računari, mreže, Desktop, Serverske mašine, mrežna i telekomunikaciona oprema), preko POS opreme (BARCODE čitači i štampači, digitalne vage, fisklani sistemi, POS terminali) do izuzetno specifične opreme iz oblasti tehničkog obezbeđenja objekata itd.

Jedna od oblasti kojom se bavimo je razvoj i implementacija specifičnih interfejs uređaja za povezivanje specifične opreme bilo na PC računar, ili za daljinsko očitavanje ili upravljanje i sl. Naravno uz svaki uređaj nudimo kompletnu tehničku podršku i softverski deo interfejsa (drajver, API i sl).

Naša uža specijalnost su "Nemoguće Misije", a srednje ime "Ekonomski isplativa rešenja"!

RFID oprema

DIGIPRO je ekskuzivni zastupnik Tajvanske kompanije Pegasus Industries, i možemo vam ponuditi širok dijapazon opreme za evidenciju radnog vremena/kontrolu pristupa. Osim samih čitača, u ponudi imamo raznu dodatnu opremu, ID kartice i priveske sa opcijom štampe, kao i sav prateći software, kako tipski, tako i software namenski rađen po narudžbini.

Pročitajte višePostavite pitanje

EAS Oprema

DIGIPRO je zastupnik Kineske kompanije Boshine, koja je jedan od vodećih proizvođača EAS opreme. EAS sistemi se koriste u prodajnim objektima za zaštitu robe od krađe, postavljanjem bilo jednokratnih, ili trajnih tokena na robu, koji se deaktiviraju/skidaju na kasi prilikom plaćanja robe, i iznose pored detektorskih "kapija" koje su postavljene na izlazu iz prodajnog objekta i koje daju zvučnu i vizuelnu signalizaciju ako neko pokuša da iznese robu koja i dalje na sebi ima aktivan EAS tag.

Pročitajte višePostavite pitanje

Fiskalne Kase i POS oprema

DIGIPRO je ovlašćeni distributer i serviser za fiskalne kase proizvođača GENEKO i HCP. Osim same prodaje i servisa fiskalnih kasa, u ponudi imamo i software za fiskalne printere, i kompletnu programsku podršku za iste. Osim fiskalnih kasa u ponudi imamo i raznovrsnu dodatnu trgovačku opremu kao što su barkod čitači, elektronske vage, štampači etiketa itd.

Pročitajte višePostavite pitanje